Tuesday, December 8, 2015

Cum sa castigi bani cu un job in videochat?         Probabil te-ai gandit macar o singura data o alta imagine a ta. O imagine vie, o imaginea a unei femei care cucereste foarte multi barbati. TU iti doresti ca sa ajungi in top si fii o persoana eleganta si “rea”. TU iti doresti ca sa iti asiguri un viitor fara griji si cu un salariu foarte mare. TU iti doresti  ca sa lucrezi legal in tara ta, dar sa ai legatura cu persoane straine. Studioul de videochat Playade iti ofera oportunitatea de a ajunge un model intr-o lume virtuala. Un model anonim care cucereste inima a mii e barbati.

         Termenul de videochat poate fi inteles de foarte mult ori gresit. Firma noastra ofera toate conditiile de intimitate si confort pentru tine si iti asigura intregritatea. In studioul nostru vei lucre 100% anonim si nu daca iti doresti imaginea ta va fi protejata cu strictete. Vei avea foarte mult de castigat: experienta pentru cartea de munca, un salariu care poate ajunge cu usurinta la peste 3000 de dolari pe luna si vei avea ocazia ca sa lucrezi cu un colectiv de femei care, cu singuranta, iti vor deveinii prietene si vei putea vorbi cu ele absolut tot ceea ce iti doresti. Nu uita, firma noastra protejeaza persoana din spatele camerei ! 

         Ce se intampla daca nu am experienta ? Nu conteaza acest aspect atat timp cat tu iti doresti aceast job. Studioul nostru ofera training pentru femeile nefamiliarizate cu acest domeniu si acestia va pot ajuta atat cu micile intrebari cat si cu anumite cursuri de limbi straine. Da, este un avataj ca sa stii o limba straina, dar acest job este potrivit si pentru persoanele care nu stiu foarte bine o limba straina !

Esti din Iasi si iti doresti un job care sa iti ofere un sprijin material la fel ca in strainate ? Atunci nu ezita oferta noastra si programeaza-te la un interviu pe http://www.playade.ro !

No comments:

Post a Comment