Saturday, October 29, 2016

Debransarea de la Radet ne ajuta sa facem economii

Un numar tot mai mare de bucuresteni aleg sa se debranseze de la Radet, orientandu-se dupa achizitionarea unei centrale termice, intrucat acestea aduc foarte multe avantaje, de la costuri pana la confort. Chiar daca costurile pentru achizitionarea, instalarea si punerea in functiune a acestora depasesc intotdeauna 10.000 de lei, peste 50% din locuitorii capitalei au ales deja serviciul de debransare Radet in vederea utilizarii unei centrale termice proprii. Aceasta operatiune implica foarte mult stres si timp pierdut, deoarece sunt necesare o multime de acte, avize si aprobari care trebuie obtinute. Cu toate acestea, Pro Constructo ofera posibilitatea tuturor clientilor sa se ocupe ei de dosarul debransarii, astfel ca cei din Bucuresti si din localitatile apropiate au parte de o solutie grozava.

Economii semnificative

Centrala termica aduce costuri mult mai mici pentru incalzire spre deosebire de serviciile oferite de Radet, care de cele mai multe ori lasa de dorit. De asemenea, se estimeaza ca in 5 ani se pot face economii suficient de mari pentru a se amortiza investitia in centrala, iar dupa aceasta perioada economiile se vor resimti direct in buzunarul proprietarilor.
De asemenea, costurile percepute de Pro Constructo pentru debransare Radet sunt de circa 600 de lei, suma in care sunt incluse mai multe servicii, iar marele avantaj este ca nici un client nu mai este nevoit sa isi faca griji si sa piarda timp pentru pregatirea tututor hartiilor necesare.

Confort optim

Cu alte cuvinte, orice centrala termica reprezinta o investitie ideala in propriul confort, deoarece caldura si apa calda nu vor mai prezenta o problema, iar proprietarii nu mai sunt nevoiti sa astepte pentru ca autoritatile sa isi faca treaba asa cum se cuvine. Mai mult, Pro Constructo este o firma foarte serioasa, cu angajati experimentati si profesionisti capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii pentru cele mai complexe situatii.

No comments:

Post a Comment