Friday, April 28, 2017

Criterii dupa care cumparam pantofii sport



Incaltamintea este esentiala pentru orice persoana, insa, in special, pentru femei, care, de regula, sunt mult mai pretentioase decat barbatii. Astfel, atunci cand trebuie sa aleaga pantofi sport, optiunile sunt variate, insa trebuie sa indeplineasca mai multe criterii, atat functionale, dar si estetice. In plus, femeile au alte nevoi decat barbati in materie de sport si poti sa vezi oferta propusa de Gianni, care este pentru toate gusturile si preferintele. Mai mult, unele modele pot fi purtate atat in viata de zi cu zi, insa si in timpul practicarii anumitor sporturi, fiind foarte versatile. 


Forma pantofului

In primul rand ar trebuie sa ne orientam dupa forma intrucat exista cateva diferente importante intre forma talpii piciorului ale femeilor si barbatilor, motiv pentru care variaza si confortul. Pantofii trebuie sa fie ficsi pe picior, sa nu existe spatii libere, talpa sa fie moale si placuta, pentru a se potrivi de minune in orice conditie.


Efectul greutatii

In medie, femeile au o structura musculara cu circa 15% mai mica decat barbatii, astfel incat forta exercitata asupra talpii variaza, iar materialele folosite sunt mai usoare si considerate mai confortabile.

Materiale de calitate

Nu trebuie omis faptul ca pantofii sport de dama trebuie sa fie confectionati din materiale de calitate, pentru a putea rezista la toate testele la care sunt supusi. Calitatea materialelor este evidentiata nu numai de aspectul pantofilor, insa si de confortul asigurat, dar si de durata de viata promisa, intrucat se vor prezenta in conditii optime mai multe sezoane la rand.


Usor de comandat

Poti sa vezi oferta de la Gianni care, cu siguranta, multumeste orice femeie care isi doreste sa aiba parte de activitati sportive si sa se simta confortabil de fiecare data. In plus, si preturile sunt foarte atractive, in timp ce gama de modele variaza pentru toate preferintele.

No comments:

Post a Comment