Saturday, August 26, 2017

Parcurile pentru copii au dale din cauciu

Pentru ca practicarea oricarui sport este recomandata de catre medici, este important sa avem parte si de cele mai bune conditii pentru ca placerea sa fie mai mare, indiferent ca jucam fotbal, baschet, tenis, volei, handbal si nu numai. Conteaza suprafata pentru confortul nostru, iar in multe situatii sunt ideale dalele de cauciuc, intrucat acestea se pot adapta la preferintele si necesitatile oricarei persoane, iar asemenea produse se gasesc in cadrul magazinului online ArtSportTotal.

Mai mult confort

Pentru ca sunt confectionate din cele mai calitative tipuri de cauciuc, aceste dale sunt elastice si dispun de un sistem de anti alunecare, motiv pentru care riscul accidentarilor scade considerabil, iar proprietatile sunt pastrate indiferent de conditiile meteo. Astfel, acestea sunt ideale atat pentru suprafetele din interior, cat si pentru cele exterioare, fie ca este vorba despre terase, spatii de joaca si nu numai.

Liniste

Cine alege dale de cauciuc de la ArtSportTotal se bucura si de faptul ca acestea sunt ideale din punct de vedere fonic, astfel ca nu produc zgomote deranjante si pentru ca sunt bine izolate termic, se pastreaza in cele mai bune conditii.

Eco


Tipul de cauciuc folosit in cazul dalelor speciale este foarte prietenos cu mediul inconjurator, motiv pentru care acesta poate fi reciclat de nenumarate ori si oricand se poate fi utilizat in cazul unui alt produs. Mai mult, acesta nu este toxic, deoarece este compus din mai multe substantele precum granule din cauciuc si adaosuri minerale care sa ajute la obtinerea formei si structurii finale.

Cele mai bune preturi


Raportul calitate – pret este ideal la ArtSportTotal intrucat dalele din cauciuc sunt foarte rezistente atat la razele puternice ale soarelui, cat si la variatiile de temperatura, astfel ca se va prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul anilor, iar durata de viata asigurata este mai mult decat satisfacatoare.

No comments:

Post a Comment