Tuesday, November 10, 2015

Tratament pentru abces dentar? Cum trebuie procedat?Eu am ales ProDent Clinic dupa ce am avut parte de cateva experiente esuate la alte cabinete stomatologice din Bucuresti, in sensul ca ma duceam sa tratez o carie si sa ma aleg cu o plomba, care de cele mai multe ori se deteriora dupa mai putin de trei luni, totul in cazul in care preturile din ziua de azi sunt ridicate. Asa ca tot ce imi doream era sa gasesc un cabinet unde sa fiu tratat cu profesionalism, sa se respecte programarile, sa nu intru cu o ora mai tarziu decat trebuie, si bineinteles sa fie totul curat, igienizat, sterilizat.

Pot spune ca sunt foarte multumit de acest cabinet, deoarece mi-a indeplinit toate asteptarile, care erau oarecum normale pentru o persoana care a fost dezamagita de mai multe ori de asa zisii medici ai nostri. In urma cariilor care nu au fost tratate asa cum trebuie, m-am ales cu un abces dentar, care imi provoca dureri mari si mi-a facut viata un calvar pret de cateva zile, deoarece nu puteam calma durerea cu nimic. 

Dupa ce am auzit mai multe persoane multumite de serviciile oferite de acest cabinet, am zis ca nu am nimic de pierdut si ca merita sa imi incerc sansa. Macar arata ireprosabil, asa ca tot ce trebuia sa se mai indeplineasca era profesionalismul medicilor, care sa stie cum sa lucreze eficient, sigur si corect, ca sa nu am parte de batai de cap pe viitor.

Stiu ca sunt mai multe tipuri de abces dentar, eu am avut gingival, adica gingia era tumefiata, foarte sensibila si dureroasa. Medicul de la ProDent mi-a prescris un tratament cu antibiotice, care nu au avut efect, asa ca solutia a fost una foarte simpla: o mica incizie in zona gingiei pentru drenarea puroiului. Din fericire nu am simtit nicio durere, dupa care s-a indepartat plomba pusa la alt cabinet, si s-a deschis dintele care imi crease probleme deoarece trebuiau curatate cu atentie canalele acestuia, prin intermediul unor ace foarte subtiri. Dupa curatare si sterilizare, medicul a obturat aceste canale si a refacut dintele, aplicand o plomba, cu care ma simt mult mai bine si mai confortabil.

Tot procesul s-a intins de-a lungul a trei sedinte, insa macar pot spune ca am gasit locul unde imi voi putea remedia orice problema a cavitatii orale, atat eu, cat si familia mea. Angajatii sunt foarte prietenosi si deschisi, politicosi, profesionisti, astfel ca te simti bine, nu ai senzatia ca te-a inselat cineva, asa cum este cazul la alte cabinete. Cu siguranta ca nu voi mai avea probleme din cauza abcesului dentar, insa de acum ma voi prezenta la fiecare 6 luni la ProDent Clinic pentru un tratament de rutina, astfel incat sa poata fi identificata si eventual tratata orice problema identificata. Fiica mea va avea nevoie cel mai probabil de un aparat dentar pe care intentionez sa il aplic tot la acest cabinet, asa ca dupa aceasta experienta voi reveni cu noi informatii si pareri.  

No comments:

Post a Comment