Saturday, August 13, 2016

Regimul Hotelier din Capitala Romaniei

Ori de cate ori ajungem in capitala cautam hotelurile sau pensiunile care propun preturile cele mai accesibile, chiar daca acestea sunt situate in zone mai departate de inima orasului. In schimb, cei care cauta cazare ieftina in Bucuresti trebuie sa stie ca au la dispozitie regimul hotelier, sistem foarte des intalnit in multe tari din Europa si din lume.

Ce este regimul hotelier?

Acesta presupune inchirierea pentru o perioada scurta de timp, de regula de cateva nopti, a unei garsoniere, case, apartament, vile, cabane, la preturi foarte bune, mult mai mici decat la hotel. Acest sistem este popular datorita faptului ca asigura un grad ridicat de confort, similar cu cel intalnit acasa. In plus, apartamentele propun o suprafata destul de extinsa, de minim 30 de metri patrati, astfel ca oaspetii se bucura de mai mult spatiu ca la hotel.

Mai mult decat atat, in functie de numarul de camere, pot fi cazate mai multe persoane. Asadar, intr-un apartament cu 4 camere pot fi gazduite in cele mai bune conditii chiar si 8 persoane, iar pretul se imparte egal, devenind unul modic.

Flexibilitate si confort

Spre deosebire de unitatile de cazare traditionale, cei care se orienteaza catre cazare ieftina in Bucuresti se bucura de mai mult confort, dar si de flexibilitate. Datorita faptului ca nu mai exista staff-ul hotelier, oaspetii nu mai sunt deranjati si se bucura de mai multa liniste. In plus, pentru ca nu mai exista receptia, se elimina acea atmosfera oficiala specifica hotelurilor, iar oricine se poate adapta la stilul de viata al locuitorilor Bucurestiului.


Nu sunt impuse ore care trebuie respectate cu strictete, iar dupa ce se obtine cheia apartamentului, turistii se pot bucura de cele mai bune conditii. De asemenea, anumiti proprietari de apartamente permit chiar si gazduirea animalelor de companie, astfel ca acestea nu mai trebuie lasate in grija altora.

No comments:

Post a Comment