Wednesday, August 3, 2016

De ce sa alegem monteazagpl.ro

Numerosi soferi se orienteaza catre modalitati prin care sa poata face economii de combustibil, in contextul in care preturile se afla intr-o continua crestere. Chiar daca multi aleg sa conduca cat mai economic, aceasta varianta nu este intotdeauna eficienta si nici nu poate fi pusa in practica de fiecare data, deaorece traficul marilor orase este foarte aglomerat.
In schimb, poate o optiune potrivita este aceea de a apela la www.monteazagpl.ro de unde sa se achizitioneze o instalatie GPL la preturi foarte accesibile.

Avantajele instalatiei GPL

Acestea sunt preferate de soferi deoarece promit economii de pana la 50% in fiecare luna, in functie de distanta parcursa. Cu cat se merge mai mult, cu atat se economiseste mai mult, iar pretul
instalatiilor variaza in functie de model, dar si de tipul masinii pe care se doreste a fi montate. Tariful mediu este de 500 de euro, suma care poate fi economisita in primii 11.000 de km, distanta parcursa de obicei in cateva luni sau un an.

Tinand cont ca pretul gazului este la jumatate de pret fata de cel al benzinei sau motorinei, nu este de mirare de ce instalatiile de la www.monteazagpl.ro sunt populare. In plus, cu ajutorul unui astfel de sistem, motorul autoturismului este mult mai bine protejat si este favorizata buna functionare a sa. De asemenea, aceste sisteme sunt mult mai moderne in ziua de azi si exista posibilitatea de a fi instalate chiar in locul rotii de rezerva, pentru a nu mai ocupa o buna suprafata a portbagajului, in timp ce puterea motorului nu este afectata decat in proportii de 4% sau 5%.


Soferii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la riscurile unei explozii deoarece acestea sunt inexistente. Grosimea rezervorului de gaz este de cel putin 10 ori mai mare ca in cazul celor de Diesel sau benzina, astfel ca nu se pune problema sigurantei.

No comments:

Post a Comment