Thursday, May 19, 2016

Stickere de aplicat pe pereti



Stickerele aplicate pe pereti au devenit foarte populare fiind un trend decorarea spatiului de locuit prin aceasta metoda, fie ca este vorba de dormitoare, bucatarii sau livinguri. La fel ca oricare alt trend, si acesta vine cu o gama larga de posibilitati, astfel ca stickerele sunt disponibile in diferite culori, forme, stiluri si dimensiuni, pentru a indeplini chiar si cerintele celor mai pretentiosi clienti.

Avantajele stickerelor aplicate pe pereti

In locul folosirii vechilor si traditionalelor tapete de perete, oricand se recomanda stickerele deoarece vor oferi un aspect unic peretului pe care se aplica si creeaza o atmosfera grozava in incapere. Cu atat de multa varietate valabila, oricand se poate alege design-ul dorit, pentru a se potrivi stilului si gusturilor preferate. Foarte populare sunt stickerele care au ca tema motive naturale, deoarece ofera senzatia trairii intr-un spatiu cu deschidere directa catre natura.

Ideal pentru mai multe suprafete

Cele mai multe stickere pot fi folosite pe diferite tipuri de suprafete, chiar si pentru cele care nu sunt egale. Asadar, sunt potrivite pentru tavan, oglinzi, dulapuri, sifoniere, cutii si multe alte locuri, astfel ca orice colt al casei poate fi personalizat.

Siguranta

Stickereleaplicate pe pereti pot fi utilizate in siguranta deoarece nu sunt toxice, fiind un avantaj important in fata tapetelor ce contin chimicale toxice.

Usor de aplicat si indepartat

Aceste stickere sunt foarte usor de aplicat de catre oricine, iar in cel mai scurt timp se poate schimba atmosfera unui spatiu. In schimb, este esential ca suprafata ce urmeaza a fi acoperita sa fie uscata si curata, pentru ca adezivul sa se prinda cat mai bine. Un alt mare avantaj este faptul ca pe cat de usor sunt de aplicat, acestea sunt mult mai usor de inlaturat, astfel ca ori de cate ori este nevoie, stickerele de perete se pot inlocui cu altele, care sa corespunda gusturilor actuale.

No comments:

Post a Comment